ШКІЛЬНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

 


🔹освітня ініціатива для учнів початкової та середньої школи України: від школи Базис разом з Viber-спільнотою Школа.інфо
🔹
онлайн-навчання для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять в Zооm: від Академії Сучасної Освіти А+.
🔹дистанційна школа 5-11 класи: від JAMM School
🔹доступ до річних матеріалів 1-11 класів безкоштовно: від дистанційної школи «Центр освіти «Оптіма». Потрібно зареєструватися, вказати свою електронну пошту, і на неї приходить посилання та пароль для входу.
🔹участь в живих уроках, навчальні матеріали за весь рік, додаткові активності для діток від ThinkGlobal.
🔹екстернат-платформа ALTERRA ONLINE EXTERNAT дає доступ до матеріалів та тестів.
🔹безкоштовні щоденні зустрічі онлайн з дітьми від 6 років: танці, ігри, англійська, перегляд фільмів та інше. Розклад оновлюється кожного дня на сторінці і Telegram-каналі @OkStudy127
🔹безкоштовна серія онлайн майстер-класів і тематичних зустрічей для дітей 7-14 років: безпека в інтернеті, створення та перші кроки для заробітку на NFT, розробка ігор за допомогою Construct.
🔹безкоштовна реєстрація на онлайн уроки і регулярні щоденні зустрічі дітей з психологом від наукового ліцею Клима Чурюмова.
🔹вільний доступ до повного пакету "Слухач" (1-11 класи) для самонавчання – повна шкільна програма від Центру Дистанційної Освіти "Джерело".
🔹уроки в запису та онлайн. Тут можна зареєструватися, а тут знайти уроки українською, англійською та російською мовами. Проєкт School Navigator.
🔹пізнавальні онлайн-зустрічі від ГО "Смарт Освіта" для дітей та підлітків. Щодня оновлений розклад. Заповніть анкету, щоб приєднатися.

Зображення взято зі сайту Вишгородської РДА.